vara.jpg
 
bannercreator-nu3.gif
bannercreator-nu.gif
bannercreator-nu2.gif
bannercreator-nu7.gif
bannercreator-nu6.gif

BANNER_2.gif

Discount Hotels

Baile Felix

Image17[1].gif

Factori naturali de cura:
Ape minerale termale bicarbonatate, sulfatate, calcice, sodice, silicioase; bioclimat de crutare; namol sapropelic fosil.
Indicatii terapeutice:
Afectiuni reumatismale inflamatorii ( poliartrita reumatoida, spondiloza anchilozanta); afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza); afectiuni reumatismale abarticulare; afectiuni post-traumatice; afectiuni neurologice periferice; afectiuni neurologice centrale; afectiuni ginecologice; afectiuni asociate (boli de nutritie si metabolism, boli endocrine).
Contraindicatii:

Boli infecto-contagioase, boli venerice, tumori maligne, hemoragii, boli psihice
Tipuri de proceduri:
Kinetoterapie; bai calde cu ape minerale in cazi si bazine; electroterapie; hidroterapie; aerohelioterapie in bazine deschise cu apa termala; aerosoli; gimnastica medicala, bai de lumina, sauna, cosmetica.OFERTA  ''Weekend la Felix''2019
Data de intrare:vineri(05.04-07.04.2019)


HOTEL NUFARUL 3*
2 nopti cu demipensiune - 478 lei/persoana

HOTEL TERMAL 3*
2 nopti cazare cu demipensiune -478 lei/persoana
 

PENSIUNEA ANTHIMOS 4* 2*
2 nopti cu demipensiune- 359 lei/persoana

 HOTEL LOTUS THERM 5*
2 nopti cu demipensiune - 775 lei/persoana
HOTEL INTERNATIONAL 4****

Situare: hotelul este situat în partea de sud a staţiunii la liziera padurii. Hotelul este complet renovat si modernizat in 2007.
Dotari generale: restaurant, bar de zi, cofetărie, lifturi, piscină exterioară si interioara, 110 camere duble, 80 camere single, 20 apartamente, sala de conferinte, parcare pazita.
Dotari camere: camere duble: baie proprie cu uscator de par si halat de baie, tv satelit, frigider, telefon, balcon, aer conditionat, conexiune internet, seif, minibar.
Servicii masa: se acordă în unitatea restaurant Internaţional, categoria I, în sistem fişă cont sau meniu a la carte.
Sport/Fitness: Centru de Wellness : hidroterapie, masaj, dusuri speciale cu cromo- sau aromo- terapie, jacuzzi, sauna, solar.
Distractie/Animatie: 2 piscine interioare de 50 mp fiecare, 3 piscine in aer liber cu peste 1400 mp luciu de apa, minigolf
Tratament: bază de tratament: instalaţii şi proceduri de tratament, băi cu apă termală în vană şi bazine, elongaţii vertebrale în apă şi pe masă, hidroterapie, electroterapie, tratamente cu Gerovital, tratamente de cosmetică cu produse Gerovital.

       

 


HOTEL TERMAL 3***

Dotari generale: 174 camere - 294 locuri, parcare, lift, restaurant, restaurant terasa, baza de tratament, sali de conferinte, sala de gimnastica, sauna, masaj, acces internet, curatatorie, farmacie, coafor si cosmetica, piscina interioara si exterioara, teren de sport, biliard, plata cu credit card, casa de schimb valutar, seif, facilitati pentru persoane cu handicap, room service.

Dotari camere: Baie, televizor, cablu TV, aer conditionat, frigider, telefon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 


HOTEL LOTUS THERM 5*
       

Servicii incluse: cazare cu mic dejun + cina - in sistem bufet / pensiune completa (pranz fisa cont 60 Lei/zi), 1 procedura SPA / zi / persoana in Nelumbo MED-SPA, acces la Aquaparc Felixarium, acces la sauna umeda, sauna uscata, sala de fitness si Fantana de Gheata din Nelumbo Med SPA.

Facilitati copii: 0 - 2 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare mic dejun si cina; 2 - 12 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare si achita masa - mic dejun 23.20 Lei si pranz sau cina - 40.60 Lei; peste 12 ani - achita cazare si masa la tarif de adult. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.


HOTEL NUFARUL 3***

Dotari generale: 174 camere - 294 locuri, parcare, lift, restaurant, restaurant terasa, baza de tratament, sali de conferinte, sala de gimnastica, sauna, masaj, acces internet, curatatorie, farmacie, coafor si cosmetica, piscina interioara si exterioara, teren de sport, biliard, plata cu credit card, casa de schimb valutar, seif, facilitati pentru persoane cu handicap, room service.

Dotari camere: Baie, televizor, cablu TV, aer conditionat, frigider, telefon.

 
 
 
 
   

HOTEL POIENITA 2*

 

Situat la 200 m. distanta de centrul statiunii Baile Felix

Hotelul Poienita dispune de : 14 camere single, 140 duble si 4 apartamente.

Spatiile de cazare sunt dotate cu : baie cu cada, telefon, TV cablu si incalzire centrala. Hotelul are o sala de restaurant ( 300 de locuri ), o baza de tratament (instalatii si proceduri de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie si sauna), salon de cosmetica cu produse Gerovital/Aslavital, sala de conferinte (80 locuri), schimb valutar, safe la receptie, acceptare carti de credit, servicii de spalatorie, curatatorie, calcatorie si parcare.

 
 
 
 
 
 
 
 

 


  

 HOTEL MURES 2*

Situat la 500 m distanta de centrul statiunii Baile Felix

Hotelul Mures dispune de : 70 camere single si 290 duble.

Spatiile de cazare sunt dotate cu : baie cu cada, telefon, TV cablu, balcon si incalzire centrala. Hotelul are o sala de restaurant ( 520 de locuri ), bar de zi, terasa de vara, o baza de tratament (instalatii si proceduri de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie si sauna), piscina exterioara cu apa termala, sala de conferinte (40 locuri), safe la receptie, acceptare carti de credit, servicii de spalatorie, curatatorie, calcatorie si parcare.

 
 
 
 

 

     
Copyright 2007 Radian Comtur -

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.