vara.jpg
 
bannercreator-nu3.gif
bannercreator-nu.gif
bannercreator-nu2.gif
bannercreator-nu7.gif
bannercreator-nu6.gif

BANNER_2.gif

Discount Hotels


PARTENER Turcia, Egipt...Gran Canaria 2017
Gran Canaria este cea mai diversificată insulă din întregul arhipelag. Adesea, se vorbeşte despre ea, ca despre un continent miniatural şi acest lucru nu numai datorită varietăţii mediului natural, dar şi a climatului. Dacă pe timpul vizitării Gran Canaria vă lăsaţi duşi de fantezie, veţi avea sentimentul că în locul unei insule vizitaţi de fapt trei continente. De Africa vă amintesc dunele de nisip - Dunas de Maspalomas, după interiorul muntos şi rezervoarele de apă dulce parcă v-aţi afla în Europa continentală, iar canioanele adânci ar putea să vă evoce America.

Cea mai vizitată insulă

Gran Canaria este cea mai cunoscută şi cea mai vizitată insulă. Anual vin aici circa două milioane de turişti din care majoritatea, îşi petrec vacanţa în sudul insulei. Turiştii sunt atrşi în special de plajele mirifice, de clima plăcută pe întreaga durată a anului şi de natura frumoasă şi variată. Întreaga insulă a fost declarată, rezervaţie biosferică a UNESCO. Vor fi satisfăcuţi şi iubitorii monumentelor şi istoriei. Această insulă pare a fi creată special pentru turism şi veţi găsi aici o mulţime de lucruri atrăgătoare şi interesante. Cu siguranţă, nu trebuie să vă temeţi de plictiseală.

Gran Canaria este cea de a treia insulă ca mărime, din arhipelagul Canarelor. Se întinde pe circa 1530 km² şi are o populaţie de aproximativ 700 mii de locuitori, ceea ce reprezintă aproape jumătate din populaţia Insulelor Canare. Insula este la fel ca şi celelalte, de origine vulcanică, cel mai înalt pisc fiind Pico de las Nieves (1950 m peste nivelul mării). Gran Canaria se află la sud-est de Tenerife şi la vest de Fuerteventura.

Clima din Gran Canaria

Pe timpul lunilor de vară, temperatura variază între 26ºC şi 28ºC, iar pe timpul iernii, între 22ºC şi 24ºC. La modul general, putem spune că nordul insulei este mai umed şi mai răcoros, iar sudul, cu ceva mai cald şi mai uscat. Gran Canaria se evidenţiază şi prin microclimat. Adesea, pe cele mai înalte piscuri poate fi văzută zăpadă, iar cu câţiva kilometrii mai departe  se înregistrează temperaturi tropicale. Datorită curenţilor de aer rece veniţi dinspre Golful Mexic, temperatura mării este ceva mai scăzută decât cea obişnuită pentru această zonă geografică.

Plajele din Gran Canaria

Printre cele mai îndrăgite plaje, care se găsesc pe insulă în număr de circa 160, se numără Maspalomas şi Playa del Ingles. Aceste plaje nisipoase, lungi de câţiva kilometrii, sunt străjuite de hoteluri, restaurante şi cluburi. Nisipul cel mai închis la culoare se găseşte pe plaja San Augustin, iar iubitorii sporturilor nautice vor îndrăgi plaja Puerto Rico.

Las Palmas

Principalul oraş al insulei este Las Palmas, situat în Nord. Are clădiri moderne, centre comerciale şi iese în evidenţă printr-o viaţă tumultuoasă, de zi şi de noapte. În inima oraşului se găseşte îndrăgita plajă Las Canteras. Oraşul este de asemenea, cunoscut datorită carnavalului anual, care se organizează aici. Nu mult timp după întemeierea sa, în 1478, oraşul a devenit un port foarte important pentru vasele ce navigau spre America. Se spune că aici şi-a petrecut noaptea Cristofor Columb, atunci când a fost nevoit să îşi repare nava. S-a cazat în palatul primilor domnitori ai insulei, iar astăzi în acest obiectiv denumit Casa de Colon  se află „Muzeul mărturiilor legate de expediţiile lui Columb“. De asemenea, merită să fie amintite piaţa Plaza de Espiritu Santo, Centrul Atlantic de Arte Moderne - dacă vă interesează arta modernă, sau catedrala Sfintei Ana. Dacă doriţi să vă îndepărtaţi de tumultul marelui oraş, mergeţi la Ciudad Jardin, oraş grădină, plin de verdeaţă, unde puteţi admira multe case frumoase.

Cel mai mare centru turistic al insulei este Maspalomas. Copiilor şi iubitorilor de atracţii nautice le recomandăm să viziteze cel mai mare aquapark din insule – Aquasur. Îndrăgite sunt de asemenea, distracţiile diverse din parcul Holiday World. În Palmitos Parque, care se află la circa 10 km de Maspalomas, veţi vedea multe specii de păsări multicolore provenind din diverse locuri ale lumii.

 

AVION DIN BUCURESTI-21.06.2017-28.09.2017

BUNGALOWS VISTA OASIS 2*


Localizare:

Complexul Vista Oasis este situat la 5 minute de mers cu masina fata de centrul statiunii Playa del Inglés, Spania. Aeroportul Gran Canaria este localizat la o distanta de 28 km. Hotelul asigura transport gratuit catre plaja Maspalomas.

Facilitati hotel:

Complexul Vista Oasis dispune de piscine exterioara, restaurant bufet propriu si café bar cu terasa si zona speciala pentru Wi-fi gratuit. Saptamanal au loc show-uri de divertisment si muzica Live.

Facilitati camera:

Bungalow-urile Vista Oasis au camere luminoase, zona living cu canapea , chicineta cu frigider si baie privata. Acces TV contracost.

Early booking

Tarif plecari 30.08.2017,07,13,20.09.2017

734 euro/persoana/7 nopti/all inclusive

Servicii incluse: Cazare 7 nopti
Masa in functie de hotelul ales
Bilet de avion
Taxa aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turistica locala

Servicii neincluse: Asigurare medicala si storno
Intrare la obiectivele turistice
Alte taxe si cheltuieli personale

Companie aeriana: Blue Air

Detalii zbor

Companie aeriana: Blue Air
ZborDataDecolareOraAterizareOraNr zborAparat
Dus 30-08-2017 OTP / Bucharest Otopeni 08:00 LPA / Gran Canaria 12:15 0B9241  
Intors 06-09-2017 LPA / Gran Canaria 13:00 OTP / Bucharest Otopeni 20:40 0B9240

               
             

APARTAMENTOS JARDIN DEL ATLANTICO 2*Localizare:

Jardin Del Atlantico este localizata la doar 200 metri de plaja Playa del Inglés, in partea de sud a regiunii Gran Canaria.

In imediata apropiere a hotelului se gasesc multe magazine, baruri si restaurant. Aeroportul Canaria se afla la doar 15 minute de mers cu masina, iar terenul de golf Maspalomas se afla la 2 km distanta.

Facilitati hotel:

Complexul are un spatiu special de joaca amenajat pentru copii si o piscina exterioara inconjurata de palmieri.

Inconjurat de gradini, hotelul are restaurant propriu si bar la piscina. Pentru copii este amenajata si o piscina, camera de joaca, mini golf si teren de tenis.

Facilitati camera:

Toate apartamentele dispun de balcon privat, baie proprie, bucatarie si living room.  Camerele au gresie si mobila din pin.

 

Tarife plecare 21.06.2017

656 euro/persoana/7 nopti/cazare
709 euro/persoana/7 nopti/mic dejun
730 euro/persoana/7 nopti/demipensiune
803 euro/persoana/7 nopti/all inclusiveBOHEMIA SUITES & SPA 5*
       Tarif plecare 21.06.2017

1070 euro/persoana/7 nopti/mic dejun/deluxe garden view
1245 euro/persoana/7 nopti/demipensiune/deluxe garden view

     
Copyright 2007 Radian Comtur -

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.